• customers
  • customers
  • customers

babagan awake dheweZHEJIANG JOCKY MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.

We are profesional material handling equipment supplier.

Sinau luwih lengkap

produk fitur

More

LAYANAN FEATURED

30 TAHUN BISNIS IMPOR&EKSPOR

ZHEJIANG JOCKY MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.

Produk JUKILIFT digunakake kanthi wiyar ing saindenging jagad lan nyedhiyakake akeh kemudahan kanggo wong. Kita minangka produsen profesional lan pemasok peralatan penanganan material. Nyedhiyani solusi sing disesuaikan saka unit independen sing paling cilik nganti instalasi online paling gedhe, lan menehi konsultasi teknik proses kanggo proses sing kompleks. Konsep pusat nyedhiyakake layanan pra-sales lan layanan purna jual sing berkualitas tinggi, bagean gratis lan piwulang video, lan nggawe jaringan layanan global. Digunakake ing panganan, manufaktur, kain, kertas, kimia, pertanian, konstruksi, transportasi lan industri liyane.Produk bisa milih kemasan film utawa ora ana kemasan. Periode babar pisan yaiku 2 taun, lan T / T, L / C, D / P, D / A lan cara pembayaran liyane didhukung.
sinau liyane