• customers
  • customers
  • customers

за насZHEJIANG JOCKY MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD.

Ние сме професионални добавувачи на опрема за ракување со материјали.

Научи повеќе

карактеристики производи

Повеќе

ИСКЛУЧЕНИ УСЛУГИ

30 ГОДИНИ ЗА УВОЗ-ИЗВОЗ БИЗНИС

ZHEJIANG JOCKY MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD.

Производите на JUKILIFT се широко користени низ целиот свет и им овозможуваат на луѓето многу погодности. Ние сме професионален производител и снабдувач на опрема за ракување со материјали. Обезбедете приспособени решенија од најмалата независна единица до најголемата онлајн инсталација и обезбедете консултации за инженерство на процеси за сложени процеси. Централниот концепт обезбедува висококвалитетни, совршени претпродажни и постпродажни услуги, бесплатни делови и видео настава и воспоставува глобална сервисна мрежа. Се користи во храна, производство, ткаенина, хартија, хемиска, земјоделство, градежништво, транспорт и други индустрии. Производите можат да изберат филмско пакување или без пакување. Гарантниот период е 2 години, а се поддржани T/T, L/C, D/P, D/A и други начини на плаќање.
научи повеќе