• customers
  • customers
  • customers

tentang KamiZHEJIANG JOCKY MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.

Kami mangrupikeun panyadia peralatan penanganan bahan profésional.

Diajar deui

produk fitur

Tambih deui

LAYANAN FEATURED

30 TAUN ON IMPOR&EXPORT USAHA

ZHEJIANG JOCKY MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.

produk JUKILIFT loba dipaké di sakuliah dunya sarta nyadiakeun jalma kalawan loba conveniences. Kami produsén profésional sarta supplier pakakas penanganan bahan. Nyadiakeun solusi ngaropéa ti Unit bebas pangleutikna ka instalasi online pangbadagna, sarta nyadiakeun konsultasi rékayasa prosés pikeun prosés kompléks. Konsep sentral nyadiakeun kualitas luhur, sampurna pre-jualan jeung jasa sanggeus-jualan, bagian bébas tur pangajaran video, sarta ngadegkeun jaringan layanan global. Dipaké dina dahareun, manufaktur, lawon, kertas, kimia, tatanén, konstruksi, transportasi jeung industries.Products lianna bisa milih bungkusan pilem atawa euweuh bungkusan. Mangsa garansi nyaéta 2 taun, sareng T / T, L / C, D / P, D / A sareng metode pamayaran sanésna dirojong.
diajar deui